• De initiatiefnemers van de kledingbeurs.
• De initiatiefnemers van de kledingbeurs. Foto: Geurt Mouthaan

Eerste editie Tweede Kans Beurs Bles

bleskensgraaf • In Bleskensgraaf vindt op 8 oktober de eerste 2de Kans Beurs Bles plaats, waarbij tweedehands kleding, schoenen en speelgoed worden verkocht.

Eigenlijk had de eerste editie van de 2e Kans Beurs Bles vorig jaar al plaats moeten vinden, in april. Maar de coronamaatregelen gooiden toen roet in het eten. Dit jaar gaat het initiatief van Nelie Wemmers, Pieta van der Vorm en Marleen Vergunst wel door. 


De beurs staat gepland op vrijdag 8 oktober van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur in gebouw Diakonia, Kerkstraat 19 te Bleskensgraaf. Wel zijn er de nodige maatregelen. "We werken met tijdsblokken van 45 minuten", vertelt Marleen Vergunst. "Dit doen we om drukte binnen en wachtrijen buiten te voorkomen en de veiligheid te garanderen. Iedereen kan zo op zijn gemak rondlopen en kijken. Bezoekers kunnen zich inschrijven voor dames- en herenkleding óf kinderkleding en speelgoed. Dat kan via 06-25043172."


Vanaf 24 september kan schone en nette najaars- en winterkleding (kinderkleding vanaf maat 86, dameskleding alle maten en herenkleding tot en met maat S ), schoenen en speelgoed ingeleverd worden op de onderstaande adressen: Nelie Wemmers, Kerkstraat 32, Bleskensgraaf; Pieta van der Vor m, Zwaluwstraat 30, Bleskensgraaf; Marleen Vergunst, Burgemeester Viezeestraat 9, Bleskensgraaf.Van de verkochte spullen is vijftig procent voor de inbrenger vijftig procent voor een goed doel. Voor meer informatie: 2dekansbeursbles@gmail.com of kijk op de Facebookpagina.