• Remon de Kreij met spelers van Peursum en Schelluinen.
• Remon de Kreij met spelers van Peursum en Schelluinen. Foto: Aangeleverd

Spaar voor je club bij AH

giessenburg • Met de actie Voetbalpassie biedt Albert Heijn de Kreij in Giessenburg klanten de kans om hun favoriete voetbalclub te sponsoren.

De Giessenburgse winkel neemt daarmee deel aan de landelijke actie van de supermarktketen. Deze is op 13 september van start gegaan een duurt nog tot en met 3 oktober. 

Met Voetbalpassie sparen klanten voor de voetbalclub die zij willen sponsoren. Daarnaast maken ze ook nog eens kans op allerlei voetbalprijzen. Sparen kan via de app van Albert Heijn. Daar kunnen ze naar Voetbalpassie gaan en de club selecteren die ze willen steunen. "Bij elke 10 euro aan boodschappen bij de betreffende actieproducten sparen ze 1 euro mee voor hun voetbalvereniging", vertelt Remon de Kreij van Albert Heijn de Kreij. "Bij mij in de winkel hangen voetbalshirts van Peursum, Schelluinen, Hardinxveld, VVAC, STEDOCO en Noordeloos. Zeker gezien het feit dat veel voetbalverenigingen door de coronamaatregelen veel minder inkomsten hadden, is dit een mooie actie om de clubs te steunen."