Telefoonnummer van Annie

nieuw-lekkerland • In het artikel over uitstapjes voor senioren met ‘Annie’, dat vorige week in de krant stond, is het telefoonnummer van initiatiefnemer Jell Kooijman verkeerd geplaatst. Het juiste telefoonnummer moet zijn: 0184-745042 (maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur). Meer informatie over haar werk is ook per mail te verkrijgen: info@annie.nl


Kledingbeurs

noordeloos • In de Christelijk Gereformeerde Kerk aan de Noordzijde 1 in Noordeloos wordt op vrijdag 17 september en zaterdag 18 september een kledingbeurs gehouden.

Er is op vrijdag 17 september van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 18 september van 09.00 tot 11.00 uur verkoop van schone, modieuze, eigentijdse najaars- en winterkleding voor dames en kinderen. De opbrengst van de kledingbeurs is voor het werk van Lieke en Magno in de sloppenwijk Borel in Rio de Janeiro. Informatie over het project is te vinden op www.stichtinghvc.nl/land/brazilie. Kleding inleveren kan tot 10 september na aanmelding via Kledingbeurs.noordeloos@gmail.com. Van de kleding die ingeleverd wordt, is 50 procent van de opbrengst voor het werk van Lieke en Magno. De rest is voor degene die de kleding ingeleverd heeft.