• Wethouder Visser met één van de winnaars.
• Wethouder Visser met één van de winnaars. Foto: aangeleverd

Inschrijving open Doetse Triathlon

giessenburg • In en bij zwembad De Doetse Kom in Giessenburg vindt zaterdag 18 september de tweede editie van de Doetse Triathlon plaats.

Vijfhonderd meter zwemmen, twintig kilometer fietsen, vijf kilometer (offroad) hardlopen; sportief is deze activiteit zeker een uitdaging. De organisatie is in handen van De Doetse Kom, in samenwerking met GIGA Molenlanden, Beter Doen Vitaal, Oranjebrigade en Luxaflex Vitaal. Startlocatie is het Giessenburgse zwembad. 


Voor kinderen tot en met 14 jaar is er een gratis kids-editie van de Doetse Triathlon: 150 meter zwemmen, vijf kilometer fietsen en 1,2 kilometer hardlopen. 


Zij gaan als eerste van start op 18 september; hun startschot klinkt om 9.00 uur. Er zijn daarna twee series voor individuele sporters, die om respectievelijk 10.00 en 10.20 uur beginnen. Deelnemen is ook mogelijk in teamverband. Het gaat daarbij om minimaal twee en maximaal drie deelnemers. De Doetse Triathlon in teamverband gaat om 10.45 uur van start. 


Het inschrijfgeld is voor degenen die geen abonnement op zwembad De Doetse Kom hebben 20 euro voor de individuele deelnemers en 25 euro voor degenen die in teamverband meedoen.


Inschrijven

Voor meer informatie kunnen belangstellenden mailen naar info@dedoetsekom.nl. 


Inschrijven kan tot 8 september via

q www.doetsekom.nl.