Team Sportservice

vijfheerenlanden • Team Sportservice provincie Utrecht voert vanaf 1 augustus de sportstimuleringsdiensten in de hele gemeente Vijfheerenlanden uit. 

Het gaat hierbij onder andere om bewegingsonderwijs, buitenschoolse sportactiviteiten en de ondersteuning van sportverenigingen. Hiermee draagt Team Sportservice bij aan de ambitie van de gemeente Vijfheerenlanden voor een vitale samenleving. Team Sportservice is nu nog één van de drie aanbieders op het gebied van sportstimuleringsdiensten in Vijfheerenlanden. 

“We willen een samenleving waarin inwoners meedoen, zich fit en vitaal voelen, voor zichzelf kunnen zorgen en zichzelf een leven lang ontwikkelen”, zegt wethouder Tirtsa Kamstra. “Hier is sport belangrijk bij. Wij denken dat wij met één aanbieder in plaats van drie deze ambities beter kunnen realiseren. Ook verwachten wij dat we de sportverenigingen op deze manier beter kunnen ondersteunen.” Tot nu toe verzorgt Team Sportservice alleen de sportstimuleringsdiensten in Vianen. SamenDoen en Zederik in Beweging verzorgen nu nog de sportstimuleringsdiensten in respectievelijk Leerdam en Zederik.