Ophalen meningen over randweg

groot-ammers • De mening van inwoners van Groot-Ammers en andere belanghebbenden over de nieuwe randweg wordt na de zomervakantie opgevraagd. De haalbaarheidsstudie van de Antea Group komt online te staan en daar kan al op gereageerd worden. Daarnaast komen er inloopbijeenkomsten om vragen te stellen en een toelichting te krijgen. De input gaat vervolgens naar de raad, die volgens de planning eind 2021 dan een voorkeur uit zal spreken.


Reactie op de mogelijk aanleg noordelijke rond-weg Groot-Ammers

"Het is beter voor de natuur is om een noordelijke rondweg aan te leggen in Groot-Ammers", kun je opmaken uit een artikel hierover in deze krant. Maar volgens mij zijn alle onderzoekers en natuurliefhebbers vergeten dat er een zeldzame  broedkolonie purperreigers een paar meter van de nieuwe rondweg ligt. 

De rondweg komt ook dicht langs de brandstoftanks inhoud meer dan 1 miljoen liter van de firma Den Hartog. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurt bij een ongeluk met vrachtwagens. Verder raken vele bewoners hun rust en privacy kwijt.
Zet gewoon de deze week verwijderde versmallingen terug. Er moet geen doorstroming op de dijk zijn, Dat geeft alleen maar aanzuigende werking. Mijn motto is: Beter in de spits 1 minuutje stilstaan dan 24 uur een racebaan.

At Stravers
Voorstraat 29 Groot-Ammers