• De Spil in Bleskensgraaf.
• De Spil in Bleskensgraaf. Foto: Bert Bons

Verbouwing en nieuwbouw De Spil gereed in eerste kwartaal 2023

bleskensgraaf • Het voormalige dorpshuis De Spil, dat volgend jaar verbouwd gaat worden om gebruiksklaar te maken voor de gemeente Molenlanden, zal naar verwachting gereed komen in het eerste kwartaal van 2023. Vorige week stond in een bericht dat de oplevering een jaar eerder zou zijn, maar dat klopt niet.
De exacte datum van de oplevering is overigens nog afhankelijk van meerdere andere factoren, die de gemeente niet in de hand heeft. Gestreefd wordt echter naar oplevering in het voorjaar van 2023.


Scootmobieltocht op 1 september 

nieuw-lekkerland/giessenburg • Op woensdag 1 september organiseert Scootmobiel Plezier samen met GIGA en Welzijn Molenlanden, PCOB Giessenlanden, Seniorenraad Molenlanden en de Dorpskamer Giessenburg een scootmobieltocht.
Er is een startlocatie vanuit zowel Giessenburg als Nieuw-Lekkerland. Partners die fietsen mogen ook meedoen. De tocht is zo'n 25 km. De middag start om 13.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Deelname is gratis. Voor meer informatie of aanmelding: info@scootmobielplezier.nl of 0184-654927.