• Martin Aanen.
• Martin Aanen. Foto: Geurt Mouthaan

Voor een veilig huis of bedrijfspand

molenaarsgraaf • Je huis of bedrijf beveiligen? Daarvoor kun je sinds januari aankloppen bij Martin Aanen van Aanen Beveiliging in Molenaarsgraaf.

'Of het nu gaat om een groot bedrijfspand of een klein schuurtje in de achtertuin, bij Aanen Beveiliging bent u aan het juiste adres.' De openingstekst op de website van de Molenaarsgraafse onderneming maakt meteen duidelijk hoe breed het aanbod is. "Ik pak alles aan", knikt Martin Aanen. "Bij klanten ga ik eerst ter plekke kijken hoe de situatie eruitziet. Dat combineer ik met de wensen van de klant om een beveiligingspakket op maat samen te stellen. Dat kan van een eenvoudige onopvallende camera tot het compleet beveiligen van een groot terrein, met alles wat daarbij komt kijken."

Daarbij speelt ook mee dat sommigen graag willen dat de maatregelen nadrukkelijk in beeld komen, terwijl anderen juist kiezen voor een veel minder in het oog springende beveiliging. Naast camera's en alarminstallaties richt Aanen Beveiliging zich ook op brandbeveiliging, met onder meer branddetectiesystemen, en op toegangscontrole. "Daarbij gaat het bijvoorbeeld om bedrijven waar niet iedereen alle ruimtes mag betreden."


Martin Aanen zelf heeft een achtergrond in de elektrotechniek. Enkele jaren geleden besloot hij zich te gaan richten op de beveiligingstak. "Dat vond ik een mooie uitdaging. Zeker ook omdat het hierbij niet alleen gaat om het installeren, maar ook om het programmeren van bijvoorbeeld de camera's. Dat vind ik in mijn werk een mooie aanvulling." Het zorgt er ook voor dat klanten voor het complete pakket bij hem terecht kunnen: van het geven van advies tot de daadwerkelijke installatie en onderhoud, Martin Aanen neemt het graag voor zijn rekening. "Ook word ik vaak ingezet door installatiebedrijven die het beveiligingswerk aan mij uitbesteden."


Vier jaar werkte hij bij een bedrijf in deze branche, voordat hij de stap zette om een eigen bedrijf op te zetten. Aanen Beveiliging bestaat officieel al vanaf augustus vorig jaar, maar in januari ging hij echt aan de slag. Meerdere opdrachtgevers uit de Alblasserwaard maakten al gebruik van zijn diensten. "Bij het hoofdkantoor van Montapacking in Molenaarsgraaf heb ik de brandbeveiliging mogen doen en bij de nieuwe winkel van Bas van Zessen de alarminstallatie."

Voor de goede orde: ook particulieren zijn van harte welkom om bij Martin Aanen aan te kloppen. "Ik merk dat de vraag naar beveiliging de afgelopen tijd alleen maar toeneemt. Mensen vinden een gevoel van veiligheid steeds belangrijker en ik lever daar graag een bijdrage aan." Info: 0184-772069 of


q aanenbeveiliging.nl

Geurt Mouthaan