• By Ann in Noordeloos.
• By Ann in Noordeloos. Foto: By Ann

B&B’s maken kans op onderscheiding

noordeloos/groot-ammers • By Ann in Noordeloos en Amazing Grace Bed & Breakfast in Groot-Ammers maken kans op een onderscheiding van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De stichting roept op 30 juni 2021 de beste B&B’s van Nederland uit in vier kwaliteitscategorieën.

By Ann en Amazing Grace Bed & Breakfast zijn twee van de drie genomineerden in de kwaliteitscategorie van 3 tulpen.

De verkiezing van ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ wordt jaarlijks gehouden onder B&B’s die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Accommodaties die meedoen aan dit classificatiesysteem, krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, oplopend naarmate het voorzieningenniveau stijgt. B&B’s die het beste presteren binnen hun tulpencategorie op het gebied van faciliteiten, service en gastvrijheid, maken kans op een onderscheiding.

Alle genomineerden, waaronder By Ann en Amazing Grace Bed & Breakfast, hebben in hun kwaliteitsklasse een hoge classificatiescore. By Ann en Amazing Grace Bed & Breakfast in Groot-Ammers concurreren met B&B Vivre uit Warder om de onderscheiding in de 3-tulpencategorie. De winnaar wordt op 30 juni om 9:30 uur bekendgemaakt op www.bedandbreakfastclassificatie.nl.


Livestreammusical bij Peeriscoop

gorinchem • Op 12 en 13 juni verzorgen de leerlingen van musicalstichting LUSA vanuit Theater Peeriscoop de livestreamvoorstelling ‘Opgeruimd!’.
De LUSA-leerlingen hebben op verschillende mooie Gorinchemse locaties hun favoriete musicalnummers opgenomen. Van bekende LUSA-klassiekers tot splinternieuw materiaal. Deze nummers worden in een unieke streamvoorstelling vanuit Theater Peeriscoop aan elkaar gespeeld door docenten Jessin Oulad-el-Hadj en Sem van der Hijden. De voorstelling wordt gestreamd op zaterdag 12 juni om 19.30 uur en zondag 13 juni om 14.30 uur. Tickets bestellen kan via www.peeriscoop.nl (gebruik de knop rechtsboven ‘Livestreamtickets'). Bellen kan ook: 0183-690022.