Afbeelding
Foto:

Vogelexcursie

schoonrewoerd • Natuur- en Vogelwacht de Vijfheerenlanden houdt zaterdag 24 april van 09.00 tot 11.00 uur een vogelexcursie voor de jeugd. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen. Jongere kinderen alleen onder begeleiding van een (groot)ouder. Deelname kost 3 euro per kind. Verzamelen bij Natuurcentrum de Schaapskooi, Overboeicop 15 in Schoonrewoerd. Opgeven is echt nodig in verband met de te nemen Corona maatregelen. Dit kan bij C. Kramer, chr.kramer@outlook.com of tel. 0345-619684. Meer informatie: www.natuurcentrum.nl.


Livestream concert Frok Classic Rock

regio • Frok Classic Rock verzorgt op zaterdag 24 april vanaf 20.15 uur een gratis concert op Youtube. De 29 jaar geleden in Ameide en Tienhoven opgerichte band zendt het concert uit op het kanaal van theater Diekhuis uit Middelharnis. Voor meer informatie: www.frokclassicrock.nl.


Training ‘Heleboel gevoel’

molenlanden • Voor sommige kinderen is het lastig om hun gevoelens te uiten op een voor hen goede manier. Daarom organiseert Sociaal team Molenlanden vanaf dinsdag 11 mei de training ‘Heleboel gevoel’ voor kinderen van 8 tot 11 jaar. De training wordt vanaf 11 mei gegeven in Nieuw-Lekkerland en Hoornaar. Voor alle data: www.molenlanden.nl/heleboelgevoel.


Bus ‘Tour de Frans’ van Frans Bauer loopt vast op Dam

nieuwpoort • De ‘Tour de Frans'-bus van zanger Frans Bauer stond maandag korte tijd vast op de Dam in Nieuwpoort (zie de foto hieronder). ‘We zwaaiden even naar Frans Bauer, Jamai, Jan Dulles, Berget Lewis, Donnie en de rest', laat Nieuwpoort.nu op de Facebookpagina weten. ‘Gezellig hoor! Helaas hadden ze geen tijd om even uit te stappen. Die 1,5 meter afstand houden lukte ook niet, het was weer als vanouds passen en meten. Ach, maken ze ook eens wat mee...'