Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Kledinginzameling voor HOE

bleskensgraaf • Werkgroep Hulp Oost-Europa (HOE) Bleskensgraaf houdt zaterdag 17 april een kledinginzameling.

Kleding (schoon en heel) kan worden ingeleverd tussen 09.30 en 12.00 uur aan de Hofwegen 50 in Bleskensgraaf. Schoenen, laarzen, beddengoed, zeep, shampoo en breiwol zijn ook welkom.
Er wordt dit keer geen verkoop georganiseerd in de schuur. Wel staat er een collectebus. Er zijn ook deze zaterdagmorgen fotokaarten te koop in de voortuin bij Jannie Keesmaat aan het Klaverpad 12. Als het weer het niet toelaat, gaat de kaartenverkoop niet door. Men kan wel een telefonische afspraak maken voor een ander moment. Dit kan via 0184-692385. Een kaart kost 1 euro per stuk en zes kaarten voor 5 euro. De opbrengst is voor de Romaschool in Szernye, Oekraïne.


GIGA-wandeling

molenlanden • Op woensdag 21 april organiseert GIGA Molenlanden een prachtige wandeling van zo’n 6 kilometer door Schelluinen en natuurgebied De Avelingen.

Het vertrek is vanaf Anders Outdoor aan de Sportlaan 3c in Schelluinen. De deelnemers houden zich aan de corona-voorschriften door met maximaal twee personen tegelijk te lopen en op aparte vertrektijden te vertrekken. Vertrekken kan vanaf 13.00 uur.

De wandeling duurt zo'n anderhalf uur. De starttijd hoort men wanneer men zich opgeeft. Na afloop is er ook ruimte om een kijkje te nemen bij Anders Outdoor, de enige Winter- en Wandelsportspecialist in de gemeente Molenlanden. Na afloop staat er koffie/thee klaar. Deelname is gratis. Voor meer informatie of opgeven: GIGA Molenlanden via 06-22810286 of info@gigamolenlanden.nl.