Online presentatie boek

lexmond • Tijdens een online bijeenkomst wordt woensdag 21 april het tweede boek van Christine van Reeuwijk uit Lexmond gepresenteerd: 'Je zou niet zeggen dat je ziek bent, verhalen van kracht in kwetsbaarheid'.

"Wat ben ik dankbaar en blij en wat had ik graag met mijn ouders, Jaap en Heidy en de jongens en hun vriendinnen en andere dierbaren een bijzonder feestje gevierd, maar we gaan er toch een mooie corona-proof boekpresentatie van maken", vertelt Christine van Reeuwijk. "Mijn uitgever, Leo Fijen, zal een kort filmpje met interviews maken waaraan burgemeester Sjors Fröhlich, wethouder Christa Hendriksen en ik meewerken."


Deze opname is vanaf 21 april op de website van de Lexmondse schrijfster te zien: www.christinevanreeuwijk.nl. Daarnaast kunnen belangstellenden ook terecht op de website van uitgeverij Adveniat en andere sociale mediakanalen. Zij kunnen op woensdag 21 april vanaf 10.00 uur of later op hun eigen tijd mijn boekpresentatie online bij te wonen. 'Je zou niet zeggen dat je ziek bent, verhalen van kracht in kwetsbaarheid', Christine van Reeuwijk, 14,90 euro, is nu al te reserveren bij de lokale boekhandel en bij uitgeverij Adveniat.