Pinarci per direct weg bij SteDoCo

hoornaar • SteDoCo en Hayri Pinarci hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking per direct te beëindigen. Directe aanleiding is het feit dat dat competitie in de derde divisie niet wordt uitgespeeld en dat het ook nog maar zeer de vraag is of er in het restant van het seizoen nog oefenduels kunnen worden afgewerkt. Hayri Pinarci kwam vier jaar geleden van DVS’33 Ermelo naar SteDoCo. De 29-jarige middenvelder keert nu weer terug naar DVS’33, waar hij voor twee seizoen heeft getekend. SteDoCo en DVS’33 treffen elkaar volgend seizoen opnieuw in competitieverband.


Passion Choral Evensong door Gorcum Boys Choir

gorinchem • Op zaterdag 3 april is er een Passion Choral Evensong in de Grote kerk te Gorinchem. Het Gorcum Boys Choir o.l.v. Jeroen Bal zingt de traditionele gebeden en koorstukken met begeleiding van stadsorganist Arjan Versluis. De lezingen worden verzorgd door Cees Boot. De aanvang is 17.00 uur. De Evensong wordt op you-tube uitgezonden via de stream van Wijkgemeente Grote Kerk Gorinchem. Voor meer informatie: www.pgggrotekerk.nl.


IFFG gaat online; kaartverkoop begint

gorinchem • Nadat de organisatie lange tijd de deur op een kier hield, moest het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) besluiten het filmfestival geheel online aan te bieden dit jaar. Het festival, waarbij 30 films van over de hele wereld vertoond worden, vindt dit jaar online plaats van 14 tot en met 18 april. Het gehele filmprogramma van IFFG is op de website te vinden. Online filmtickets zijn verkrijgbaar via www.iffg.nl.