Bestellen eerste boek Christine van Reeuwijk

lexmond • In de loop van april komt het eerste boek van Christine van Reeuwijk uit Lexmond op de markt: 'Je zou niet zeggen dat je ziek bent. Verhalen over kracht in kwetsbaarheid'. Het boek verschijnt bij Uitgeverij Adveniat en kost 14,90 euro. Het is nu al mogelijk om een exemplaar te reserveren bij de lokale boekhandel en Adveniat.


‘We denken aan jullie-pakketjes’ voor senioren

molenaarsgraaf • Omdat het bestuur van Stichting SeniorenWelzijn al meer dan een jaar geen middagen voor de senioren kan en mag organiseren in verband met de coronamaatregelen, gaan ze deze week bij alle 570 senioren in Brandwijk, Molenaarsgraaf en Wijngaarden een ‘We denken aan jullie-pakketje’ afgeven. Dat gebeurt op in totaal 400 adressen, als een lichtpuntje in deze stille tijd. Een foto hiervan staat onder dit bericht.

"We willen hen allemaal een hart onder de riem te steken en we hopen dat we elkaar spoedig in De Schommel te Molenaarsgraaf weer kunnen ontmoeten”, laat voorzitter Piet de Weerdt van Stichting SeniorenWelzijn weten.
Het in kleurendruk afgegeven programmaboekje is dit seizoen eigenlijk nog niet gebruikt, wat natuurlijk heel erg jammer is voor de senioren. Zij missen de onderlinge contacten op de middagen met sprekers, beeld- en geluidpresentaties over bijvoorbeeld De Lekboot, de natuur met mooie plekken in Nederland, 3D-presentatie over de Alblasserwaard, de nieuwjaar-wens-inloop-middag met een hapje en drankje, de grote avond met de faunabeheerder in dienst van Zijne Majesteit koning Willem-Alexander, de bingo- en Snertmiddag, presentatie over Slachtofferhulp Nederland, enzovoorts.

De pakketjes worden door de bestuursleden persoonlijk afgegeven. Deze actie is alleen mogelijk met onze eigen financiële input en door een aantal sponsoren.