SteDoCo ontbindt contract Tiebosch

hoornaar • SteDoCo heeft het contract met Gianni Tiebosch ontbonden. De 24-jarige middenvelder vertrekt naar competitiegenoot Goes. Het verzoek om contractontbinding kwam van Tiebosch, die eerder voor een jaar bijtekende, zelf en is gelegen in zijn gewijzigde werksituatie. Gianni Tiebosch kwam afgelopen zomer over van Top Oss en veroverde bij de Hoornaarse derdedivisionist een basisplaats.


Jongerenwerkgroep NAH is op zoek naar versterking

giessenburg • De NAH Jongerenwerkgroep Giessenburg is op zoek naar een vrijwilligers die het leuk vindt om met jongeren te werken.

Het moet iemand zijn die bekend is met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Verder moet die vrijwilliger woonachtig zijn in Molenlanden en maximaal 35 jaar oud zijn. Een berichtje sturen kan naar jongeren@hersenletsel.nl.
In Giessenburg word er elke maand een bijeenkomst georganiseerd voor jongeren met niet aangeboren hersenletsel. Momenteel wordt dit online georganiseerd.


Sportplatform Vijfheerenlanden Actief gelanceerd

vijfheerenlanden • Tijdens het maken van het Sportakkoord Vijfheerenlanden ontstond de wens voor een sport- en beweegplatform. Onlangs werd het platform een feit en is de website Vijfheerenlandenactief.nl gelanceerd.

Het is de plek waar al het sport- en beweegaanbod van Vijfheerenlanden samen komt en alle sportaanbieders terug te vinden zijn in een sportzoeker. Verschillende partijen hebben samengewerkt om te komen tot het Sportakkoord Vijfheerenlanden.

De partners van het lokale sportakkoord zorgen er samen voor dat iedereen uit Vijfheerenlanden kan meedoen en in beweging komt. Samen zetten ze sport en bewegen nog meer op de kaart. Zo ontstond ook het idee van een sport- en beweegplatform. Een plek vol sport- en beweegactiviteiten uit de gemeente.

Cynthia van de Water (SamenDoen Leerdam): “Mensen die op zoek zijn naar een leuke activiteit kunnen op het platform terecht voor een overzicht van alle sport- en beweegaanbieders.”

Meer informatie en aanmelden kan via www.vijfheerenlandenactief.nl of neem contact op met Patrick Hilhorst (Team Sportservice Vianen) via 06-18746598 of philhorst@teamsportservice.nl, Cynthia van de Water (SamenDoen Leerdam) via 06-19618967 of cvdwater@samendoen.expert of Joyce Gelderblom (Zederik in Beweging) via 06-83116249 of info@zederikinbeweging.nl.


Veel mondkapjes tussen zwerfvuil in Hoornaar

hoornaar • Dorpsraad Hoornaar heeft zaterdag met een aantal vrijwilligers weer zwerfvuil opgehaald.

De opbrengst was minder als andere jaren, opvallend was wel het aantal mondkapjes.