Wesley Swets terug naar ASV Arkel

arkel • Zaterdagtweedeklasser ASV Arkel ziet volgend seizoen een sterkhouder terugkeren op het oude nest: Wesley Swets komt over van zondagderdedivisionist GVV Unitas.

De centrale verdediger verliet Arkel in 2014 na de promotie naar de derde klasse. Swets speelde drie seizoenen voor Unitas-zaterdag, vier seizoenen voor LRC Leerdam en hij is nu aan zijn tweede seizoen bij Unitas-zondag bezig. Arkel-trainer Leon Elands: "Wesley is een speler die op meerdere posities kan spelen, maar ik ben ook blij met de berg ervaring die Wesley heeft opgedaan de afgelopen seizoenen. Die ervaring gaan we zeker gebruiken bij ASV Arkel.”

"Met Wesley Swets komt er weer een speler op relatief jonge leeftijd (terug) naar sportpark Schoonzigt en dat is iets waar we als dorpsclub best wel een beetje trots op mogen zijn. Het is mooi dat spelers met een ASV Arkel-verleden die op een hoger niveau hebben gespeeld in de regio, ervoor kiezen om ook nog een paar seizoenen in het blauw-wit te spelen en weer bij deze mooie club willen horen” aldus Rocco Ooms, bestuurslid voetbalzaken ASV Arkel.