Online vergadering PCOB Graafstroom

brandwijk • Na wel een hele lange rustperiode gaat de PCOB Graafstroom de draad weer oppakken. Op maandag 15 februari wordt er een online ledenvergadering gehouden. Dit gebeurt vanuit de Gereformeerde Kerk van Brandwijk. Via de nieuwsbrief heeft iedereen instructies gekregen hoe men kan aansluiten op de vergadering. Voor andere geïnteresseerden, de vergadering is te vinden op YouTube kanaal ' PCOB Graafstroom'. In het eerste gedeelte van de vergadering zal dr. Kruijthoff uit Bleskensgraaf in brede zin ingaan op 'Corona en het vaccinatieprogramma'.

Na de pauze volgen de gebruikelijke agendapunten die horen bij een jaarlijkse ledenvergadering. Aanvang van de middag is om 14.30 uur.


CSG Willem de Zwijger organiseert Open Week Online

schoonhoven • Basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 kunnen donderdagavond 11 februari via een virtuele tour CSG Willem de Zwijger bezoeken. Tevens kunnen ze online open lessen van de WZ volgen tijdens de Online Open Week.

Er zijn films gemaakt die na de Online Open Week nog zichtbaar, zodat geïnteresseerde basisschoolleerlingen en hun ouders ze ook na deze periode kunnen bekijken. De school heeft een speciale website ingericht voor de Open Week: www.wzopenweek.nl.