Met aantrekken Ajax-doelman Stephan Veenboer heeft SteDoCo selectie rond

hoornaar • SteDoCo heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de komst van Stephan Veenboer. De 1.86 lange doelman komt over van de Ajax-amateurs. Eerder kwam Veenboer uit voor onder meer De Dijk, Almere City FC, Telstar en AFC.

De 33-jarige Stephan Veenboer heeft één duel in de eredivisie op zijn naam staan. Op 15 maart 2008 viel hij namens Vitesse in tegen FC Twente. Ook speelde hij een interland met Jong Oranje. Veenboer gaat komend seizoen de concurrentie aan met de eveneens door SteDoCo aangetrokken Petar Stoškovic. Met de komst van Stephan Veenboer heeft derdedivisionist SteDoCo de selectie voor volgend seizoen rond.


Miguel Munoz keert terug naar Pernis

ottoland • Zaterdagvierdeklasser Pernis heeft Miguel Munoz voor volgend seizoen vastgelegd als hoofdtrainer. De inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht vervult die functie nu nog bij VVAC.

Munoz wordt bij Pernis -waar hij al eerder werkzaam was, destijds nog Excelsior Pernis- de opvolger van Bjorn van Kwawegen, die door persoonlijke omstandigheden minder tijd krijgt voor het trainerschap.
Miguel Munoz heeft een uitgebreid cv; de ervaren oefenmeester was eerder trainer van onder meer Rijnmond HS, Drechtstreek ,Spartaan 20, Groote Lindt en Sliedrecht.


Arwin van Soest kiest voor hoofdklasser Scherpenzeel

hei- en boeicop/schoonrewoerd • Arwin van Soest (22) verruilt IJsselmeervogels volgend seizoen voor Scherpenzeel, de huidige nummer 13 van de hoofdklasse A.

Nadat bekend werd dat Van Soest zou vertrekken bij tweededivisionist IJsselmeervogels stond de telefoon van de aanvallende middenvelder uit Schoonrewoerd roodgloeiend. Zijn keuze viel op Scherpenzeel, een hoofdklasser met ambitie. Arwin van Soest -die eerder ook uitkwam voor HSSC’61 en LRC Leerdam- verwacht zich bij Scherpenzeel verder te kunnen ontwikkelen en veel speelminuten te kunnen maken. De TC van Scherpenzeel is blij met de derde aanwinst voor volgend seizoen: ‘Arwin is een groot talent; een jonge speler die sterk is, snel en een enorm loopvermogen heeft’.


Oud papier

lexmond • Op woensdag 10 februari wordt oud papier opgehaald. De papiercontainers kunnen om 17.00 uur aan de weg worden geplaatst.


Film Paardenmarkt

vianen • Op 13 oktober 2021 is het 750 jaar geleden dat de eerste Paardenmarkt in Vianen werd gehouden. Het Paardenmarktcomité Vianen is voor een film over deze 750 jaar op zoek naar bijzonder en historisch materiaal. Wie bijzonder materiaal in zijn of haar bezit heeft, kan contact opnemen met voorzitter Ben Heinink via ben.heinink@hetnet.nl of 06-51208026.