Vicento en Van Ingen vertrekken

hoornaar • SteDoCo neemt aan het einde van het seizoen afscheid van Charlton Vicento en Mark van Ingen. In de winterstop van 2019-2020 kwam de rappe aanvaller Vicento (30) over van Kozakken Boys. De talentvolle 22-jarige doelman Mark van Ingen raakte in de voorbereiding geblesseerd en speelde om die reden nog geen officiële wedstrijd voor de Hoornaarse derdedivisionist. In goed onderling overleg wordt zijn contract niet verlengd, omdat Van Ingen vanwege zijn verdere ontwikkeling aan keepen moet toekomen.


SteDoCo verlengt met Giovanni Hiwat

hoornaar • SteDoCo heeft het contract met Giovanni Hiwat verlengd. De 27-jarige aanvaller kwam afgelopen zomer over van Syrianska FC. Een slepende blessure hield Hiwat in de voorbereiding en in de onderbroken competitie aan de kant, zodat hij zijn officiële debuut in Hoornaar nog niet heeft kunnen maken. Op basis van het veelbelovende beeld op de trainingen wilde de TC van SteDoCo echter toch graag met de aanvaller verlengen.


Goudriaan in de ban van mysterie

goudriaan • Nieuws uit een topdorp! In Goudriaan wordt deze week gewerkt aan een mysterie. Er is eigen variant op het bestaande Cluedo spel gemaakt. Teams van rechercheurs zijn bezig om de Goudriaanse moord op te lossen. Met hints op papier, op sociale media en in de krant kan het goede antwoord gevonden worden. Een aantal bestuursleden van de Goudriaanse Oranjevereniging ‘Trouw Aan Oranje' is druk bezig geweest met het maken van dit spel. Toen duidelijk was dat er weer een nieuwe lockdown kwam, wilden zij graag iets leuks organiseren voor de inwoners van het dorp. Kans zagen zij in een Goudriaans Cluedo spel. Al meer dan 30 teams hebben zich al aangemeld. Bij elkaar zijn dat ongeveer tussen de 120 en 150 deelnemers. Een groot succes, volgens het bestuur. ‘Leuk dat het zo leeft onder onze inwoners, we wensen iedereen heel veel speelplezier!' is de reactie van een van de bestuursleden. ‘Succes aan alle rechercheurs en we zien jullie zaterdagavond 30 januari online!' (sponsored tekst)