• Dave Schotanus, in zijn volkstuin in Bleskensgraaf.
• Dave Schotanus, in zijn volkstuin in Bleskensgraaf. Foto: aangeleverd

'Amerika is op point of no return'

"Na het aanstekelijk enthousiasme van bijna honderd Trump-ralleys, met wel 30.000 man per ralley (terwijl Joe Biden in z'n kelder verbleef) en, zonder uitzondering, voorbeeldig gedrag van plattelandsmensen zoals jij en ik uit de Alblasserwaard, heeft niemand hier aanleiding te geloven dat de mars op Washington anders zou zijn. Enerzijds is er namelijk een breder plaatje van 250 jaar wedijveren om de macht waar dit gebeuren in past; anderzijds ging het in Washington DC op 6 januari om een miljoen zeer verbolgen conservatieven uit het hele land, over een duidelijk gestolen verkiezing op vele fronten. Er lijkt een moment van onomkeerbaarheid bereikt in de geschiedenis van dit moedige politieke experiment van 'kleijne luijden', waar de linkse pers niet over rept en de rechterlijke macht zich niet in heeft willen mengen. Geen enkele verkiezingsrechtzaak is verloren, ze zijn enkel ten onrechte niet-ontvankelijk verklaard en daarmee lijkt de kous af."

"Een aantal van deze vreedzame demonstranten werd op 6 januari door de politie binnengelaten in Het Capitool (de hekken werden door de politie verwijderd) waar de presidentsverkiezing op dat moment werd betwist door Republikeinen. Deze bezoekers waren zich niet bewust van onlusten en waanden zich veilig. De anarchistische leden van het fascistische en gewelddadige Antifa zijn vooraf op Twitter aangemoedigd (die berichten zijn later uiteraard verwijderd) om zich te mengen tussen en zich te kleden als Trump-supporters. Dit is inmiddels bevestigd door ooggetuigen. Helaas is tijdens die onlusten van zo'n honderd deelnemers in het gebouw een onschuldige Trump-supporter (een vrouw met 14 dienstjaren in de 'security-afdeling' van de VS luchtmacht) zonder aanleiding doodgeschoten, door de politie. Na een jaar van opruiing, moord en brandstichting door links, zonder enige veroordeling in de pers of door de linkse politiek, is dit gebeuren koren op de molen van schijnheilig links, dat zich nu onbeschaamd verontwaardigd kan tonen over 'de geweldplegingen van rechts en de pogingen om de verkiezing te stelen'. Geen woord van begrip voor de woede van de helft van de bevolking over een gestolen verkiezing en het moedwillig smoren van de discussie daarover door de zogenaamde vrije pers, Big Tech en de media. Indien men over het Hunter Biden-schandaal gerapporteerd zou hebben, zou Joe Biden geen enkele kans gemaakt hebben, zelfs niet met grootschalige fraude."

"Amerika is op een onomkeerbaar 'point of no return' beland door deze grove fraude: de Democraten hebben nu alle drie de huizen in handen gekregen (President, Huis van Afgevaardigden en Senaat), die hen toestaan om zonder effectieve tegenstand wetten aan te passen die hen alle toekomstige verkiezingen in handen geven. Ik noem er een paar: 22 miljoen illegalen wordt het staatsburgerschap van de VS geboden (wij moesten daar tien jaar voor in de rij staan), Puerto Rico wordt als staat erkend (met vier miljoen Democratische stemmers), Washington DC wordt als staat erkend (met twee Democratische senatoren, ambtelijk DC stemt namelijk altijd meer dan negentig procent Democratisch), en het Hooggerechtshof, bewaker van de twee en een halve eeuw oude grondwet en nu in meerderheid conservatief, wordt permanent uitgebreid met een aantal linkse activistische rechters. Waar de anti-kapitalistische slavenhoudende Democraten al 250 jaar mee bezig zijn, kan nu met deze frauduleuze verkiezing worden verankerd in een permanent één-partij systeem zoals in Venezuela, China of Cuba. Het eerste slachtoffer is de vrije pers."

"Let wel dat een ruime meerderheid van de Amerikaanse staten nu conservatief is en een bevolkingsrijke minderheid aan beide kusten links is (waaronder de economisch noodlijdende staten California en New York, die de Covid-gelden van de Democraten hard nodig hebben om hun begrotingsgaten te dekken en de leegloop naar Texas en Florida moeten goedmaken). In Europa kun je de machtsovername van links hier door fraude redelijk vergelijken op een schaal van het verheffen van de Franse en Duitse stem binnen de Europese Unie, ten koste van kleine landen als Nederland, onder het ondemocratische mom van 'het Europese volk heeft gesproken. De wrede mensgerichte Franse revolutie (geen God, geen meester) neemt het over van de vreedzame Amerikaanse, 'In God we trust'."