Afbeelding

Bincky

'Ik ben Bincky en ik ben geboren in het jaar 2013. Ik ben in het asiel terecht gekomen, omdat ik sterker werd dan mijn oude baasje. Ik was niet goed gesocialiseerd en was bang en onzeker voor alles en iedereen. En hierdoor kon ik uit angst weleens bijten. Na een lang traject van positieve training, kan ik nu in voor mij moeilijke situaties steun bij mijn begeleider vragen. Als het vertrouwen er is, dan vind ik het fijn om te wandelen, te trainen, op stap te gaan, aan behendigheid te doen en dan wil ik zelfs geaaid worden. Ik ben dan ook op zoek naar een één à twee persoons huishouden, die ervaring hebben met mijn ras en die dan de positieve begeleiding en rustige benadering met mij voort kunnen zetten. Hoewel ik hier sociaal gedrag naar andere honden laat zien, weet ik niet of ik hier mee wil samen leven. Wilt u meer informatie over mij, bel dan naar mijn begeleiders in het asiel.'

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016. De Stichting is ook te volgen op Instagram en Facebook: #dierentehuisvijfheerenlanden.


Omstanders blussen auto

lexmond • De brandweer van Lexmond werd op vrijdagavond 25 december iets na elf uur opgeroepen voor een brandende auto op de Dorpsstraat in Lexmond. Bij aankomst bleek dat omstanders de auto al hadden geblust. De brandweer heeft het voertuig nog nageblust en gecontroleerd.