• Er verandert veel bij NAH.
• Er verandert veel bij NAH. Foto: Welzijn Vianen

Gratis cursus MEE-Vivenz

vijfheerenlanden • Wie partner is van iemand die bijvoorbeeld een herseninfarct, hartstilstand of (verkeers)ongeval heeft gehad, waarna sprake is van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), kan zich aanmelden voor een gratis cursus.

De cursus van MEE-Vivenz wordt in gezamenlijkheid aangeboden door Mantelzorg VHL en Welzijn Molenlanden en start 1 februari.
Van de ene op de andere dag kan er sprake zijn van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) bij een partner. Niet alleen het leven van de getroffene verandert, ook dat van gezinsleden. Tijdens digitale bijeenkomsten kunnen mensen met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp. Er wordt kort stil gestaan bij de directe gevolgen van het hersenletsel, maar vooral bij de indirecte gevolgen. Trainers Suzanne Visser en Geeri de Jong van MEE-Vivenz zullen de cursus geven op 1, 8, 15 februari en 1, 8 en 15 maart, vanaf 19:30 uur. Er is plaats voor acht personen. Aanmelden: info@mantelzorgvhl.nl. Na aanmelding krijgen deelnemers uiterlijk op de dag zelf een mail met daarin de deelnamelink. Mantelzorg VHL is onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen. Meer informatie: www.welzijnvianen.nl of bel: 0345-637363.