• The Compassion gaat door in 2021
• The Compassion gaat door in 2021 Foto: Lana Gerssen

Toneelgroep T-jater staat open voor nieuwe spelers

Het jaar 2020 is een ongewoon jaar geweest, maar Toneelgroep T-jater uit Geldermalsen heeft niet stil gezeten. En in het nieuwe jaar begint de groep met een enthousiasme als vanouds te werken aan haar volgende voorstelling: de paasvoorstelling, waarmee de toneelgroep al drie jaar op rij de lente viert. Niet alleen is er in deze paasvoorstelling van 2021 aandacht voor de tradities van de haas en de kip, maar ook wordt er gekeken naar rokjesdag en zelfs naar de lentegevoelens van ouderen. En daaromheen speelt Toneelgroep T-jater het verhaal over het proces tegen een rondreizende profeet in het oude Romeinse keizerrijk. Daarom heeft deze jaargang van de paasvoorstelling dan ook de naam ‘The Compassion – het Proces’ meegekregen.

Toneelgroep T-jater is een vijf jaar jonge toneelgroep die maar liefst twee grote familieproducties per jaar neerzet: een met Pasen en een met Kerst. Daartussendoor zijn er nog enkele kleinere projecten, zoals De Lingevertelling, de Middag Vol Zomerverhalen én in 2021 het project ‘Echo’s uit de Oorlog’, maar daar doen niet altijd alle spelers aan mee. Er zijn bij T-jater dus mogelijkheden te over om te spelen én op te treden.

Voor wie op zoek is naar een leuke, nieuwe hobby en voor wie zijn of haar acteertalent zou willen onderzoeken, opent T-jater in januari haar deuren. Iedereen die dat wil, kan zich tot half januari aanmelden voor het spelen van een grotere - of kleinere rol - in de paasvoorstelling van begin april en daarmee kennismaken met het toneelspelen én de enthousiaste en actieve Toneelgroep T-jater.

Nieuwsgierig geworden? Bel 06 – 14 64 60 82 of mail naar info@toneelgroep-t-jater.nl voor meer informatie of om je direct aan te melden. Toneelgroep T-jater repeteert elke woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in Geldermalsen. De repetities vinden plaats onder leiding van theatermaker Dinie van Oort.