Kevin Cornet naar Barendrecht

werkendam • Kevin Cornet verruilt zondagderdedivisionist Unitas volgend seizoen voor zaterdagderdedivisionist Barendrecht. De 22-jarige Werkendammer is op Molenvliet aan zijn derde seizoen bezig. Cornet speelde eerder onder meer voor Kozakken Boys en doorliep de jeugdopleiding van Willem II. De linkervleugelverdediger denkt zich bij Barendrecht verder te kunnen ontwikkelen. Kevin Cornet zal zich gaan focussen op het veldvoetbal en in het nieuwe seizoen op vrijdagavond niet meer in de zaal uitkomen voor CFM/Transito (eerste divisie).


Keeperstalent blijft in Hoornaar

hoornaar • De talentvolle keeper Jochem van der Werf, die vlakbij het sportcomplex aan de Groeneweg woont, zal ook volgend seizoen voor SteDoCo uitkomen. Dat is de technische commissie van de Hoornaarse derdedivisionist met de 17-jarige sluitpost overeengekomen. Van der Werf traint al het hele seizoen met de A-selectie mee en debuteerde reeds in de hoofdmacht. Zijn competitiewedstrijden speelt hij in JO18-1 en waar nodig ook in het tweede elftal.


Stoskovic naar SteDoCo

hoornaar • SteDoCo heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met doelman Petar Stoskovic. De 27-jarige keeper (ex-FC Dordrecht) komt over van zondagderdedivisionist OFC uit Oostzaan.

De in Sleeuwijk woonachtige Stoskovic begon zijn carrière bij Woudrichem en vertrok in 2011 naar FC Den Bosch. Via UNA (2014) kwam de doelman bij FC Dordrecht terecht, waar hij op 25 september 2018 in het betaald voetbal debuteerde (1-0 nederlaag in de KNVB-beker tegen Almere City FC). Petar Stoskovic heeft in Hoornaar voor één jaar getekend, met een optie voor nog een seizoen.
Ondanks belangstelling uit de tweede divisie heeft Bryan Jongeneel ervoor gekozen zijn contract bij SteDoCo met twee jaar te verlengen. De 26-jarige verdediger speelde eerder onder meer voor De Alblas, FC Dordrecht en Kozakken Boys en wordt nu één van de langst zittende spelers bij SteDoCo.