Image Deux: uitnodigend mooi

FOTO

krimpen a/d ijssel • Image Deux is mooier en aantrekkelijker dan ooit. En dat heeft alles te maken met het nieuwe winkelpand in winkelcentrum De Korf.

"We zijn er erg blij mee", vertelt Sybilla Keizer, al meer dan drie decennia hét gezicht van de succesvolle Krimpense damesmodezaak. "En minstens zo belangrijk: ook onze klanten reageren enthousiast op de industriële look, de warme accenten, de ruimtelijke indeling en de mooie collectie. Daarnaast bieden wij schoenen, sieraden en lifestyle-artikelen zoals parfums, hand- en bodylotion, geurkaarsen en geurstokjes. Dit is een zaak waar zowel moeders als dochters kunnen slagen en dat blijkt ook in de praktijk."

Een extra meerwaarde van Image Deux is de gastvrije aanwezigheid van Sybilla en haar nicht Robin. Samen vormen ze een duo waar elk type klant zich meteen thuis bij voelt. "We vullen elkaar op een heel natuurlijke manier aan", weet Robin (29). "Sybilla heeft al meer dan dertig jaar ondernemerservaring in het vak en is een kei in advisering. Daar leer ik enorm veel van. Zoals Sybilla op haar beurt weer profiteert van mijn nieuwe inzichten op damesmodegebied en mijn kennis op het gebied van marketing en communicatie."

"Ik geniet elke dag van onze samenwerking", beaamt Sybilla Keizer. "Met z'n tweeën zorgen we ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt. De merken die we voeren doen de rest."

Klanten kunnen bij Image Deux onder meer terecht voor de modelabels 10 Days, Penn & Ink, Cambio, Nukus, Japan Tky, Set, Mart Visser en Alpha Studio. Verder verkoopt Image Deux de schoenmerken La Strada en Hip, het lifestyle-label Atelier Rebul en de sieradenlijnen van Qoss en Dansk Smykkekunst. Kortom, Image Deux is één van de parels van De Korf, dat een totale metamorfose ondergaat en zich ontwikkelt tot een modern en aantrekkelijk winkelcentrum. "Wij zijn blij dat we daar deel van uitmaken", zegt Sybilla Keizer. "Je ziet hier iets heel moois ontstaan."

Zie ook: www.imagedeux.nl

Jan Timmer