• Tijdens de jaarwisseling is het genieten van Gastrobox 2021.
• Tijdens de jaarwisseling is het genieten van Gastrobox 2021.

Genieten van Gastrobox 2021

vianen • Het jaar knallend uitluiden, ook al is er een vuurwerkverbod? Het kan in Vianen met de Gastrobox 2021. Restaurant de Vrijstad, Italiaans restaurant Mamma Mia, eetcafé De Rooie Reiger en Heer-luk wijnhandel hebben via deze unieke samenwerking een box samengesteld met een proeverij van een verscheidenheid aan mondvermaakjes.

"Het is een verrassing wat er precies in zit, maar ik kan verklappen dat het heel verschillend is en alles natuurlijk van een uitstekende kwaliteit", vertelt Herman Gleis van De Rooie Reiger. “Ambachtelijk bereid en uit eigen keukens.” Alle producten worden vers gemaakt, er zit voor ieder wat wils in de box van vlees, vis tot vegetarisch. "Het leuke is dat het varieert met hapjes van een eetcafé tot aan een sterrenrestaurant." De box bevat 24 bakjes met allerlei mondvermaakjes, van ieder deelnemend restaurant acht bakjes, aangevuld met een fles wijn of prosecco. De box is geschikt voor twee tot drie personen en kost 59,95 euro. De lekkernijen zijn alleen beschikbaar op oudejaarsdag, vrijdag 31 december. "Op oudejaarsdag worden de boxen ’s morgens vanaf 9:00 bezorgd, 's middags kunnen ze tussen 12:00 en 16:00 uur worden afgehaald. Dat kan bij Heer-luk wijnen aan de Langedijk 56 of bij De Rooie Reiger, Voorstraat 68, beide in Vianen.”

De box kan besteld worden tot en met dinsdag 28 december. Meer informatie of bestellen, kijk op de speciale gastrobox Facebook/ Insta pagina: gastrobox2021. Reserveren kan ook via 06-46129074 of gastrobox2021@gmail.com.