• De enthousiaste dinsdagavond C miniwaterpolo groep.
• De enthousiaste dinsdagavond C miniwaterpolo groep.

Albatros start tweede C groep

vianen • Zwemvereniging Albatros uit Vianen verzorgt sinds januari de nieuwe zwemopleiding C diploma zwemmen op dinsdagavond.

Vanwege de grote belangstelling start Albatros nu een tweede groep op donderdagavond van 18:30 tot 19:30 in zwembad Helsdingen in Vianen.

De C diploma zwemopleiding is een vervolg zwemopleiding op de reguliere zwemlessen. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen na het behalen van hun Swim Easy en Envos A en B diploma graag verder willen zwemmen om nog beter te leren zwemmen. Albatros heeft daarom een vervolgopleiding gemaakt die de kinderen nog meer zwemplezier zal geven. Samen met leeftijdsgenoten van 5 tot 10 jaar zal de zwemtechniek verder verbeterd worden en zal meer aandacht worden gegeven aan uithoudingsvermogen zodat kinderen nog meer zelfredzaam worden.

Door het leszwemmen te combineren met de sportiviteit van de balsport waterpolo, worden de kinderen in ongeveer vier tot zes maanden verder ontwikkeld tot krachtige zwemmers. Omdat gewerkt wordt in kleine lesgroepjes is er veel extra aandacht voor de leden waardoor het zwemniveau van de kinderen weer meer aansluit op het zwemniveau dat men in Nederland gewend is.

Kinderen die in het verleden het diploma van Swim easy of Envos A en B hebben behaald, kunnen voor het vervolg terecht bij Albatros. Tijdens drie gratis proeflessen op donderdagavond van 18:30 tot 19:30 uur kunnen zij kennismaken met deze aanvullende zwemopleiding van de Albatros. Meer informatie en aanmelden:


q www.zvalbatros.nl