Lat is sta-in-de-weg voor SC Everstein

haaften • Op een zwaar veld won Haaften onverdiend met 3-2 van SC Everstein. De bezoekers mochten het spel maken. Het fysiek sterke Haaften won veel duels en gokte op de counter. Na zes minuten kwam de bal voor de voeten van Gerwin het Lam, die buiten het strafschopgebied met succes aanlegde: 0-1. Toen de defensie van SC Everstein twee minuten daarna werd geklopt op slimheid stond het 1-1. Halverwege de eerste helft schoot Jort Binneveld de bal na enkele tussenstations in de touwen: 1-2. Vlak voor rust mikte Simon van Zante de bal tegen de lat. Na de pauze maakte SC Everstein aanvankelijk de dienst uit. Weer kwam de ploeg slecht weg want nu knalde Robbie de Roos de bal op de lat. Uit een afvallende bal kwam de thuisclub na twintig minuten langszij: 2-2. Kort nadat Rick Fierens zijn tweede gele kaart had gekregen kwam de thuisclub op 3-2. SC Everstein speelde daarna alles of niets, maar meer dan een schot op de lat van Van Zante zat er niet in.