Afbeelding
Foto:

Ook geen Drive In Bioscoop in Vianen

Drive In Bioscoop Vianen afgelast

vianen • De Drive In Bioscoop, die op 10 en 11 oktober zou worden gehouden op het terrein aan de Hoefslag in Vianen, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Op de website van de organisatie is te lezen dat deze tweede editie verschoven zal worden naar het voorjaar van 2021.

"Naar aanleiding van de persconferentie, en de bijbehorend noodverordening, zijn wij genoodzaakt om de drive in bioscoop te verzetten. Hoe coronaproof het concept ook is, we mogen momenteel met maar met 20 auto’s op het terrein en dat is voor ons als organisatie gewoon financieel niet haalbaar", laat de organisatie weten.

Mensen die al een kaartje voor het evenement hebben gekocht, kunnen hun geld terug krijgen en het kaartje wordt dan ongeldig gemaakt. Wie dat wil kan contact opnemen via info@driveinvianen.nl. Ook kan ervoor worden gekozen om het ticket te bewaren voor de editie van komend voorjaar. Dan hoeft er verder niets gedaan te worden.

Maar, zo schrijft de organisatie: "Uiteraard mag je de komende maanden ten alle tijden beslissen om je geld alsnog terug te vragen."

q www.driveinvianen.nl