Ongekende weelde voor volleyballers Servia

vianen • Ongekende weelde voor de volleybalheren van Volleybaldingen.nl/Servia. Na de mooie overwinning van vorige week, won het team van Michiel de Ruyter ook zijn eerste thuiswedstrijd: een 4-0 overwinning tegen het onbekende EMD Tooling/Revoc. Na twee wedstrijden staat Servia dus aan kop in de eerste divisie.

Kelvin Wolken was deze wedstrijd weer fit genoeg om zijn libero-positie in te nemen. De start was nog een beetje stroef, maar uiteindelijk bezorgde Johan Beijen met vijf aanvallende scores zijn team de eerste setwinst : 25-20. In de tweede set werd het verschil vanaf de servicelijn gemaakt. Vooral Vincent de Bie en opnieuw John Beijen waren op dreef met hun services (25-11). In de derde set kwam EMD Tooling op voorsprong. Servia maakte de achterstand ongedaan en won royaal (25-17). Pim Jenniskens maakte in de vierde set zijn debuut in het team. Servia kwam geen moment meer in de problemen (25-18).

Zaterdag 3 oktober vanaf 16:00 staat de uitwedstrijd in Katwijk tegen RVV op het programma.