Theater Vianen trapt nieuw seizoen af

vianen • Theater Vianen durft de stap te wagen en start zaterdag 26 september met haar eerste voorstelling. Ronald Snijders zal die avond twee keer zijn voorstelling ‘Een avond met mij’ spelen.

Het wordt een spannend seizoen voor Theater Vianen. Met slechts zestig zitplaatsen in plaats van 240, hoopt Theater Vianen toch op volle zalen. Met de eerste voorstelling ‘Een avond met mij’ van Ronald Snijders starten zij met een zeer talent- en succesvol artiest. Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show, die om 19:30 en om 21:15 uur te zien is. Kaarten kosten 20 euro en zijn te bestellen via de website.

Met de nieuwe opstelling, dertig bankjes in plaats van de tribune, heeft het theater een gezellig huiskamer sfeer gecreëerd. Doordat er diverse maatregelen getroffen zijn is het theater ‘corona-proof’ te bezoeken.


q www.theatervianen.nl


Evensongs Vianen

vianen • De Evensongs in de Grote kerk in Vianen maken een doorstart. Op zondag 27 september zal Kamerkoor Cantiago uit Utrecht onder leiding van dirigent Herman Mussche vanaf 16:00 uur de monumentale kerk in Vianen weer vullen met prachtige vocale klanken. Het orgel wordt bespeeld door cantor-organist Rienk Bakker. De toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang. Online registratie vooraf is nodig en kan op onderstaande website. Ook worden de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus gevolgd.

q www.pkn-vianen.nl/toegang