Fotograferen voor beginners

vianen • Het VBK start donderdag 17 september met een nieuwe cursus: Fotograferen voor beginners. Wie meer uit zijn/ haar camera wil halen en mooiere foto's wil maken, heeft zeker wat aan het volgen van deze cursus. In een rustig tempo worden diafragma, sluitertijd en scherptediepte behandeld. Dit alles aan de hand van de eigen camera. De cursus wordt gegeven in de Prenter, Grote Geusplein in Vianen. De lestijden zijn wekelijks op donderdag van 14:00 tot 16:00 uur. De cursus kost 187 euro per persoon voor vijftien lessen. Vanwege de coronamaatregelen is er slechts plek voor zes personen. Opgeven kan door te mailen naar: adry.janmaat@icloud.com.

q www.vbkvianen.nl


Project Amazing

vianen • Project Amazing, voor kinderen en jongeren met een beperking, maar ook voor hun moeders, is weer gestart. Nieuw vanaf dit seizoen is de Kidzzclub, voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Tijdens de club wordt er geknutseld en spelletjes gedaan en natuurlijk is er wat te drinken met wat lekkers. De eerstvolgende Kidzzclub is op zaterdag 26 september van 18:30 tot 20:00 uur. Donderdag 24 september is er in het gebouw BOM aan de Langeweg 6B in Vianen een avond voor moeders, om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen, maar ook naar elkaar te luisteren. Amazing Moms begint om 20:00 uur. Zaterdag 26 september wordt er van 20:30 tot 22:30 uur de Chillclub gehouden: een avond waarop jeugd vanaf 12 jaar met elkaar kan chillen met wat te drinken en versnaperingen.


'Een leven samen'

nieuwegein • De nieuwe, intieme en liefdevolle musical ‘Een leven samen’ is gemaakt in een tijd die wel wat intimiteit en liefde kan gebruiken en staat van 17 tot en met 19 september om 19:00 en 21:00 uur in De Kom in Nieuwegein. Julius (Alfred van den Heuvel/ Ara Halici) en Ina (Doris Baaten/ Alexandra Alphenaar) zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed.

q www.dekom.nl