'Samen zijn wij Hagestein'

hagestein • Hagestein Vitaal is een groep met betrokken 'Hagesteiners' om de vitaliteit in het dorp te vergroten, onder het motto: 'Samen zijn wij Hagestein'!

Momenteel beheerst het coronavirus het dagelijks leven en treft het met name ouderen, kwetsbaren en iedereen in de zo genoemde vitale beroepen. Via een brief die in Hagestein is verspreid, laat Hagestein Vitaal weten het het initiatief te willen nemen om een meldpunt te maken waar Hagesteiners, die tot deze groepen behoren, voor hulpvragen terecht kunnen. Enkele voorbeelden van hulpvragen waar aan wordt gedacht: medicijnen ophalen; maaltijden verzorgen; boodschappen doen; gesprek met dominee H.P. Brendeke; hond uitlaten; tuin bijhouden; telefonisch contact; post/ pakketjes wegbrengen of ophalen; begeleiding bij huiswerk. En wie weet wat nog meer.

Reacties bij voorkeur per mail of via de app. Maar telefonisch mag ook. Aanmelden of meer informatie: 06-21582293 of hagesteinvitaal.corona@gmail.com. Wie op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen van HagesteinVitaal kan ook een mail sturen naar hagesteinvitaal@gmail.com.