• Romany Staring van Hypotheek Visie Vianen.
• Romany Staring van Hypotheek Visie Vianen. Foto: Peter Verbeek

Hypotheek Visie: deskundig advies

vianen • Begin februari is Romany Staring, als franchisenemer van Hypotheek Visie, gestart als zelfstandig hypotheek- en verzekeringsadviseur in Vianen. Haar kantoor bevindt zich in het mooi ingerichte bedrijfspand van Regus aan de Lange Dreef 11, waar twee enthousiaste dames bij de receptie klanten ontvangen!

Romany is al een geruime tijd werkzaam in de financiële branche. Ze heeft verschillende rollen vervult bij een intermediairsbedrijf (een bedrijf dat tussen de adviseur en de geldverstrekkers staat) en een geldverstrekker. Ze heeft ervoor gekozen zich aan te sluiten bij Hypotheek Visie. De formule bestaat al meer al 25 jaar. "Klanten hechten veel waarde aan een kwalitatief goed en onafhankelijk advies. Bij Hypotheek Visie kan ik deze onafhankelijkheid garanderen doordat we zaken doen met nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland. Ik ga binnen het aanbod op zoek naar de hypotheek die het beste past bij de wensen en mogelijkheden van de klant, tegen een zo laag mogelijke maandlast. Ik vergelijk rentes, premies en voorwaarden, lees de kleine lettertjes en weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af."

Romany kijkt met een goed gevoel terug op de eerste zes weken: "Het aantal afspraken is boven verwachting. Via mijn netwerk, telefoon en de website tonen mensen interesse." "Tijdens een eerste gesprek met klanten probeer ik zoveel mogelijk te weten te komen over de financiële mogelijkheden en wensen", gaat ze verder. "Ik wil niet alleen een passende oplossing voor het afsluitmoment vinden, maar juist ook voor de toekomst. De meeste hypotheken worden tenslotte voor een duur van dertig jaar afgesloten, en je wilt natuurlijk ook dat de hypotheek betaalbaar blijft als er veranderingen plaatsvinden in je persoonlijke situatie. Dat kan zijn doordat je bijvoorbeeld minder gaat werken door gezinsuitbreiding maar ook als je werkloos of arbeidsongeschikt raakt."

Heb je plannen om een huis te kopen? Wil je gaan verbouwen? Of ben je benieuwd of je kunt besparen op je maandlasten? Romany geeft je graag inzicht in je mogelijkheden. Bel voor het maken van een 'video'-afspraak 06-14768093. De eerste afspraak is kosteloos.