Het Viaans Open komt eraan

vianen • Voor alle actieve golfers in de gemeente Vijfheerenlanden wordt Het Viaans Open gehouden. Een jaarlijks terugkerend golftoermooi dat voor het eerst gehouden zal worden op 13 juni op Golfbaan de Kroonprins in Vianen.

Initiatiefnemers Niels van der Perk en Cees den Hartog lopen al jaren met dit idee rond. "Als echte Vianezen en fanatieke golfers mocht dit golftoernooi niet uitblijven. Omdat we nu ook een prachtige golfbaan in Vianen hebben werd het tijd om Het Viaans Open te gaan organiseren." Daarmee gaat de lang gekoesterde wens van beide ondernemers in vervulling. "Wij organiseren dit golftoernooi voor iedere actieve golfer uit de gemeente Vijfheerenlanden, en willen een gezellige en competitieve dag verzorgen. Bestaande leden zijn van harte welkom, maar het doel is ook om meer nieuwe gezichten te verwelkomen," aldus Cees.

Het toneel voor dit golftoernooi is Golfbaan de Kroonprins in Vianen waar beide initiatiefnemers lid zijn. De baan en omgeving lenen zich bij uitstek voor dit golftoernooi. De wedstrijd zal op de grote 18-holes baan worden gespeeld, die over mooie geonduleerde fairways en greens beschikt. "Een feestje om op deze baan Het Viaans Open te mogen organiseren," aldus Niels. Inschrijven voor Het Viaans Open kan via www.viaans-open.nl.