Een teken van leven

vianen • In de veertigdagentijd gaat PKN Vianen met elkaar op weg naar Pasen. Het thema van deze veertigdagentijd bij de kindernevendienst is: 'Een teken van leven'. Het project begint met het verhaal van Mozes en de brandende braamstruik. Bezoekers zullen ontdekken dat mensen steeds opnieuw mogen hopen op een teken van leven. Met Pasen zal worden verteld hoe verlaten Jezus zich voelde, toen zijn weg in het donker leek te eindigen. Maar ook toen gaf de hemel een uitweg. Dwars door de dood heen gaf God zijn teken van leven.

Elke zondag wordt er tijdens de kindernevendienst in de Grote Kerk een thema behandeld en er wordt natuurlijk ook geknutseld. Op eerste paasdag wordt stilgestaan bij de opstanding van Jezus. De diensten beginnen steeds om 10:00 uur, alle kinderen van de basisschool zijn welkom. Voor de jongste kinderen is er oppas. De veertigdagentijd start op 1 maart.


ReumaNederland zoekt collectanten

hoef en haag • In de week van 16 tot en met 21 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. Collectanten zijn daarbij onmisbaar. ReumaNederland zoekt nog collectanten in Hoef en Haag. Opgeven als collectant kan bij collecteorganisator M. van der Linden-de Leeuw, 0347-351803 of linden.leeuw@hetnet.nl. mailen kan ook naar: vrijwilligers@reumanederland.nl.