Koploper EDO maatje te groot voor Vianen

vianen • Het was bepaald geen schande dat Vianen het moest afleggen tegen koploper EDO: 0-4. De Utrechters hebben een fysiek en conditioneel sterk team met veel lopende spelers. Ze zochten vaak de diepte, bouwden goed op over de vleugels en schoten uit alle standen. Na een solo kwam de onlangs ingestroomde Amin Amestoun halverwege de eerste helft tot een schot op de paal. Bij de directe tegenaanval werkte de defensie van Vianen de bal onvoldoende weg, waardoor EDO een niet te missen kans kreeg: 0-1. Aansluitend hield doelman Marlon Ouwerkerk zijn team met een aantal prima reddingen in de race. Kort na rust sprong Gino Vesters een aanvaller van EDO in de rug, en de toegekende strafschop werd goed ingeschoten: 0-2. Op het halve uur kregen de tricolores, na een lange solo van Justin Mouhmy, bijna aansluiting. In de slotfase werd een hoekschop bij de tweede paal ingekopt (0-3), en enkele minuten later verdween een schot vanaf de rand van het zestien metergebied in het verste hoekje van het Viaanse doel: 0-4.