Week van de 80's op Radio M Utrecht

regio • Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 De Week van de Eighties. De hele dag de mooiste muziek uit de jaren 80. Meezingen met All at once van Whitney Houston, hits van de Dolly Dots of Islands in the stream van Kenny Rogers en Dolly Parton. Ook kunnen er favoriete hits aangevraagd worden. De spelletjes hebben deze week speciale eighties prijzen. Lekker genieten van De Week van de Eighties bij Radio M Utrecht.

"Een bijzonder decennium met belangrijk nieuws zoals de val van de muur en de Heineken-ontvoering. Op tv presenteerden Ron Brandsteder en Willem Ruis spraakmakende televisieshows waar iedereen naar keek en de muziek van toen vergeten we nooit meer. Met hits van bijvoorbeeld Lionel Richie, Elton John, Andre Hazes, Drukwerk en Anita Meyer halen we vijf dagen lang herinneringen op aan de jaren 80", aldus Radio M Utrecht eindredacteur Pieter Vorage.

In het lunchprogramma Aan Tafel! duikt Conny Kraaijveld dagelijks vanaf 12:00 uur in de jaren 80 en bespreekt met interessante gasten onder andere de radio, televisie en trends van toen. Elke dag tussen 14:00 en 15:00 uur presenteert Edwin Meerman de beste muziek uit de jaren 80 op verzoek. Zelf een plaat aanvragen kan via onderstaande website. Vrijdagavond vanaf 19.00 uur brengt Radio M Utrecht een feestelijke afsluiting van De Week van de Eighties met de Nederlandse top 50 uit de jaren 80. Van de echte meezingers en smartlappen tot de Nederpop en het luisterlied.

De Week van de Eighties is vanaf maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari op Radio M Utrecht te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

q www.rtvutrecht.nl/verzoek