Beurs4Dance

vianen • De kinder-/ tienerkleding- en speelgoedbeurs, de lente/ zomereditie, van Beurs 4 Dance zal worden gehouden op zaterdag 4 april. Tussen 10:00 en 13:00 uur zal er van alles verkocht worden aan de 4 Dance Studio's, Stuartweg 25 in Vianen. Parkeren kan aan de overkant van de straat.

Mensen die willen verkopen kunnen via beurs4dance@gmail.com een verkoopnummer aanvragen. Tevens ontvangen ze dan het reglement. Het concept is als volgt: de klant krijgt 75 procent van de opbrengst van haar/ zijn verkochte spullen. 25 procent van de opbrengst zal ten goede zal komen aan goede doelen zoals de Voedselbank, Kankerfonds, Sport voor kids en dergelijke.

Op Facebook en Instagram is meer informatie te vinden onder: Beurs4Dance.


Informatieavond scholen en opvang

hagestein • De scholen en de kinderopvang in Hoef en Haag en Hagestein houden woensdag 18 maart een informatieavond. Tussen 19:30 en 21:00 uur staan de deuren open aan De Bongerd 2 in Hagestein. basisschool LEEF, Stichting Kinderopvang Vianen, OBS Meester Vos, Basisschool Het Avontuur en Basisschool Het Talent zullen aanwezig zijn.


Snuffelmarkt

vianen • Organisatie De Hagen houdt op 5 april een snuffelmarkt. Er zullen meerdere kramen zijn met diverse producten in de verkoop, zowel oud als nieuw. Wie een kraam wil huren of op zoek is naar meer informatie kan mailen naar gvrijdag@kpnmail.nl, of bel 06-28414486. Meer informatie is ook te vinden op Facebook: Organisatiedehagen.