• De volledige selectie plus begeleiding van Brederodes.
• De volledige selectie plus begeleiding van Brederodes. Foto: Suus Leidelmeyer

Selectie Brederodes blijft intact

vianen • Veertien selectiespelers die dit seizoen voor Brederodes uitkwamen, hebben ook hun 'ja' woord voor het seizoen 2020/'21 gegeven.

Uit de individuele evaluatiegesprekken is gebleken dat niemand de club verlaat. De routiniers Nick van der Valk en Rick van Leijenhorst hebben echter wel aangegeven te stoppen. Nick gaat verhuizen en Rick gaat zijn tijd anders besteden, maar blijft Brederodes wel trouw.

Trainer Sander Kloos; "Het is fijn om in januari al te weten dat het fundament er ligt. Zo kunnen we verder bouwen door in gesprek te gaan met eigen O.19 talenten die op de deur kloppen en wellicht voetballiefhebbers uit de regio die passen in de Bre-cultuur. Het is van groot belang dat we voor de zomer de totale selectie voor eerste en tweede qua aantallen op orde hebben, met spelers die willen en het aankunnen. Als ik zie wat de ambitie van club is en de intentie van het technisch hart met betrokken en ervaren clubmensen, heb ik daar veel vertrouwen in."

Aanvoerder Dylan Warmerhoven: "Het is mooi dat iedereen, zowel spelers als staf, de club trouw blijft. We hebben vorige jaar een minder seizoen met elkaar mee gemaakt, maar ook toen zijn we bij elkaar gebleven. We zijn een hechte groep."


Selectiespelers die hebben aangegeven er ook in 2020/'21 weer bij zijn; Jelle Krouwel (k), Sven Noorddijk, Tim van der Waal, Bowan de Bruin, Dennis Bouwman, Bas Doeland, Dylan Warmenhoven, Marcel Peters, Dennis Kruyk, Joey Balk, Mike de Groot, Kevin Bosch, Luuk Roubos, Julian van Abcoude, Tom Boerboom, Tim Lagerweij, Niels Kraaijkamp (k), Hamid Sarwari, Tim Olieman, Emiel Krouwel.