Inzameling voor Roemenië

hagestein • De eerstvolgende inzameling voor Roemenië wordt gehouden op zaterdag 25 januari. Tussen 10:00-12:00 uur kunnen weer spullen worden ingeleverd bij de inzamellocatie aan de Lange Dreef 22 in Hagestein. Naast de gebruikelijke goederen is er nog steeds vraag naar incontinentiemateriaal, omdat dit ter plaatse zeer kostbaar is.

De financiële positie van de stichting blijft een jaarlijkse uitdaging omdat deze voor het overgrote deel van de begroting bestaat uit donaties. Bij het inzamelingspunt staat een bus voor donaties om de transporten te kunnen bekostigen. Voor het laden van de vrachtwagen of het sorteren van de ontvangen goederen is de stichting nog op zoek naar vrijwilligers.


De Snuffelkelder is vernieuwd

everdingen • De Snuffelkelder aan de Kweldam 15A in Everdingen is helemaal veranderd. Kom aanstaande zaterdag 25 januari ook eens een kijkje nemen aan de Kweldam. De Snuffelkelder biedt diverse tweedehands spulletjes aan. De Snuffelkelder is elke laatste zaterdag van de maand open van 10:00 tot 13:00 uur.