Getuigen mishandeling De Looch gezocht

vianen • Op De Looch in Vianen zijn woensdagavond 8 januari twee jongens mishandeld door een flinke groep jongeren. Drie jongens zijn aangehouden. De politie zoekt meer getuigen van de mishandeling.

Woensdagavond 8 januari tussen 20:30 en 21:00 uur werden twee jongens van 16 en 17 jaar op De Looch in Vianen aangevallen door een groep jongeren. Ze werden geschopt en geslagen en bedreigd met wapens. Drie verdachten zijn aangehouden: jongens van 15 en 17 jaar oud uit Vianen en een 20-jarige man uit Hilversum.

Twee van hen zijn inmiddels heengezonden tot hun zaak voorkomt.

Het onderzoekt loopt door en de politie vraagt getuigen en mensen die meer weten, contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Blue Monday? Happy Monday!

vianen • Eerder deze week, op maandag 20 januari, was het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Birgitte van BVijf uit Vianen maakt daar graag een Happy Monday van. Ze geeft de hele week gratis het boek 'The Why Café' weg.

Het boek is nog op woensdag, donderdag én vrijdag op te halen, iedere dag geeft Birgitee gedurende een uur boeke weg. Er zijn in totaal honderd boeken om uit te delen.
Wie zeker wil zijn van een exemplaar, kan mailen naar: birgitte@bvijf.nl.

Waar de boeken precies zijn af te halen en op welke tijdstippen is te vinden op:

q www.bvijf.nl


Welzijn Vianen Talentenjacht

vianen • Er wordt, opnieuw, een Welzijn Vianen talentenjacht gehouden, op 5 juni. Deze talentenjacht wordt gehouden in plaats van de playbackshow op 20 maart.

Spektakel

Het gaat een spektakel worden. Iedereen die het leuk vindt (jong of wat ouder) is welkom om mee te doen. Dit kan op allerlei manieren zoals: playback, karaoke, cabaret, goochelen, toneelstukje, dansen, live zingen, instrumentaal, solo of met een groep optreden? En wat er nog meer te bedenken valt. Het is allemaal mogelijk!

Hulp nodig heeft bij het bedenken en/ of de uitvoering van een act? Ook dat kan, Welzijn Vianen helpt graag.

Aanmelden kan via Ada, 06-13244534 of a.korevaar@welzijnvianen.nl.

q www.welzijnvianen.nl