Reinigingsdienst Waardlanden

vianen • Reinigingsdienst Waardlanden wil inwoners van de woonplaatsen Hagestein, Hoef en Haag, Lexmond en Vianen attenderen op het gewijzigde inzamelschema van afval-/ grondstoffen. De digitale afvalkalender is te checken op onderstaande website of in de app.

q www.waardlanden.nl/particulieren


Gratis cursus Klik & Tik in bieb

vianen • Welzijn Vianen en de Bibliotheek Lek & IJssel starten met de gratis cursus 'Klik & Tik'. In acht bijeenkomsten leren deelnemers de basisbeginselen om zelfstandig(er) te kunnen werken op een laptop, iPad of tablet. Aan bod komen thema's als tekstverwerken, e-mails maken en versturen, zoeken op internet en werken met internetbankieren en DigiD. Deelnemers kunnen ook zelf onderwerpen aandragen. De lessen worden gegeven van 30 januari tot en met 26 maart iedere donderdag van 13:30 tot 15:30 uur op de eerste verdieping van Bibliotheek Vianen, Spekdam 2. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij Sandra Dhondt, coördinator Taalhuis Vianen bij de Bibliotheek Lek & IJssel. Zij is te bereiken op 06-30560424 of via vianen@taalhuislekstroom.nl.


'Bij De Buren'

vianen • In de Hoeksteen in Vianen is gestart met een lunchtafel: 'Bij de Buren'. Gezamenlijk eten is gezelliger en brengt mensen bij elkaar. Iedereen is maandag 27 januari welkom vanaf 11:30 tot 13:30 uur.