• IKVVS houdt voor de 41ste keer seniorenreis.
• IKVVS houdt voor de 41ste keer seniorenreis.

Een week op reis met IKVVS

vianen • Onder de noemer seniorenreis gaat de organisatie van de IKVVS (Interkerkelijke Vakantieweek Voor Senioren) voor het 41ste achtereenvolgende jaar een vakantieweek houden.

De reis is geschikt voor mensen die er alleen of samen in groepsverband een week volledig verzorgd tussen uit willen met de zekerheid van een goede organisatie voor wat betreft vervoer per luxe touringcar, hotel, alle maaltijden, koffie/ thee en een boeiend excursie aanbod. Tevens wordt een programma aangeboden waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden. Het programma biedt voldoende vrije dagdelen.

Er zijn nog enkele tweepersoonskamers beschikbaar voor de reis naar het plaatsje Vledder in Drenthe. Van 16 tot en met 23 mei verblijft de groep in Hotel Brinkzicht. Het vertrek staat gepland vanaf de grote parkeerplaats P2 in Vianen. Een voorwaarde voor deelname aan de reis is dat deelnemers met of zonder rollator goed ter been zijnen samen gebruik willen maken van een tweepersoonskamer. Voor aanmelden of meer informatie: Ellen Heinink, 06-15015651 of Jeannette van Leest, 06-14358124.