Politie zoekt getuigen in Vianen

vianen • De politie heeft een getuigenoproep gedaan naar aanleiding van de voertuigbranden tijdens de jaarwisseling in Vianen. Er wordt onder meer gevraagd om beelden die mogelijk met een (deurbel)camera zijn gevraagd. 'Hoe groot of klein uw aanvulling ook is, het kan in het belang van het onderzoek belangrijke informatie zijn!', meldt politie Vijfheerenlanden. Getuigen kunnen 0900-884 bellen, of anoniem: 0800-7000.


Lees & Ontmoet in de Bibliotheek

vianen • Mensen uit Vianen en omgeving die het leuk vinden om te lezen en die graag nieuwe mensen willen ontmoeten, zijn van harte welkom bij Lees & Ontmoet op dinsdag 21 januari van 10:30 tot 12:00 uur in de Bibliotheek Vianen. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. De deelnemers nemen elk iets mee dat interessant is om te lezen en met de anderen te delen. Bijvoorbeeld een artikel uit de krant, een column of een gedicht. In een gezellige sfeer worden de stukjes gelezen en kan iedereen er iets over zeggen. Zo ontstaat een goed gesprek over meer dan alleen het weer. Lees & Ontmoet is een activiteit van Stichting Welzijn Vianen, ZorgSpectrum en de Bibliotheek Lek & IJssel, elke derde dinsdag van de maand.

q www.bibliotheeklekijssel.nl/vianen


VOS Nieuwjaarsborrel

leerbroek • Voor de vijfde en waarschijnlijk de laatste keer houdt VOS-ondernemers in samenwerking met MKB-personeel de quiz 'De slimste ondernemer van de streek'. Deze quiz vindt plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VOS in 'De Vergulde Kip' aan de Middelkoop 86 in Leerbroek. Vanaf 19:30 uur inloop en om 20:00 uur start het programma. De avond is gratis voor zowel leden als introducees. Wel graag even aanmelden via:

q www.vos-ondernemers.nl


VHL On stage

vianen • Woonachtig in de gemeente Vijfheerenlanden en in het bezit van een talent op het gebied van bijvoorbeeld dansen, zingen of goochelen? Dan kan er op zondag 9 februari meegedaan worden aan Vijfheerenlanden On Stage dat gehouden wordt in het theater van Helsdingen in Vianen. Wie mee wil doen, jong en oud is welkom, kan mailen naar vhlonstage@outlook.com. Meer informatie is te vinden op Facebook en Instagram.