Aangepaste corona-dienstregeling

regio • Vanwege de harde lockdown vaart Riveer sinds zaterdag 19 december met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van het vervoer over water.

Door de aangescherpte, landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus daalt het aantal passagiers op de veren, net als in maart het geval was. Daarom is Riveer weer genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te gaan varen. Riveer houdt zoveel mogelijk rekening met reizigers en medewerkers. Voor reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht zorgt Riveer ervoor dat ze kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst. Aan boord worden maatregelen genomen die bijdragen aan een veilige omgeving.
De vaartijden veranderen op alle veerverbindingen en er wordt minder frequent gevaren. De verscherpte dienstregeling heeft onder andere ook invloed op de aanstaande feestdagen. Raadpleeg de reisplanner op de website of in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen door en maatregelen tegen het coronavirus.