Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Maaltijdenavond voor Gambia

herwijnen • Een jongerengroep uit Herwijnen wil graag komende zomer of de zomer erop naar Gambia op werkvakantie om daar te bouwen aan een school. Woensdag 30 december houden zij daarom een maaltijdenavond.

De jongerengroep uit Herwijnen en omgeving houdt een gezellige avond thuis uit eten. Deelnemers kunnen op woensdag 30 december de door hen bestelde maaltijden tussen 14:00 en 17:00 uur ophalen bij de gereformeerde kerk in Herwijnen of de groep komt deze thuis bezorgen. Wie dat wil, kan zich op 30 december vanaf 18:00 uur aansluiten bij de livestream om op afstand samen te kunnen eten. Om 18:00 uur wordt er begonnen met gebed. Daarna staat deelnemers via deze livestream nog een avond live muziek, prijsuitreikingen en verlotingen te wachten tot ongeveer 21:00 uur.

Meedoen kan volgens de volgende stappen: maak een keuze uit de volgende maaltijden: hutspot met hachee, boerenkool met worst, aardappels, bloemkool en gehaktbal, bami (elke maaltijd is een éénpersoonsmaaltijd, elke persoon uit het gezin kan dus zijn/ haar eigen maaltijd kiezen); geef de bestelling uiterlijk 23 december door aan Aart van Noord via gambiaherwijnen@gmail.com of bellen/ whatsapp via: 06-38590105; haal de maaltijd op en eet gezellig mee op 30 december. Een link van de livestream en een uitleg volgt via whatsapp of de mail; voor deze maaltijdenavond vraagt de groep geen vast bedrag. De jongeren hopen echter dat mensen een ruimhartige gift over willen maken voor het het goede doel.

De groep jongeren wil komende zomer meehelpen aan de bouw van een basisschool in Fajara, Gambia. Alle giften zullen de kinderen van deze school verder helpen. Geld overmaken voor dit goede doel kan via: NL 25 RABO 0360 2018 30, ten name van Stichting 1 Kronieken 29:14B in Herwijnen, onder vermelding ‘Maaltijd Gambia'.