Kerstnachtdienst

meerkerk • In de Ichtuskerk in Meerkerk start donderdag 24 december om 21:30 uur een (online) kerstnachtdienst. Voorganger is dominee Jan Wolleswinkel. Thema van de dienst: 'Eindelijk vrij!' Muzikale medewerking zal verleend worden door een koperkwintet en een gelegenheidskoor. De dienst is online te volgen via het Youtube kanaal van de Ichthuskerk: https://www.youtube.com/channel/UC3eSfjsJU3yFAhAGroFpbew. Eerste kerstdag is er een gezinsdienst met dominee Jan Wolleswinkel, deze dienst is vanaf 10:00 uur ook online te volgen.


Steun mensen met epilepsie

regio • Epilepsie is nog altijd niet te genezen. Daarom gaan ook in 2021 duizenden collectanten van het Epilepsiefonds de deuren langs om geld in te zamelen. Maar wie vertelt de collectanten in welke straten ze moeten lopen, wie geeft ze hun collectebus en wie zorgt ervoor dat het opgehaalde bedrag goed terecht komt? Help mee de collecte van 2021 te organiseren als teamleider van het Epilepsiefonds, ga naar epilepsie.nl/teamleider voor meer informatie.


Derde seizoen voor Bart Fransen

haaften • VV Haaften gaat ook volgend seizoen door met hoofdtrainer Bart Fransen en Eelke Oomkens. Bestuur, staf en spelersgroep hebben hierover na onderling overleg unaniem positief besloten. Beiden tekenen voor een jaar bij. Het trainersduo Bart Fransen/ Eelke Oomkens begint komende zomer aan hun derde seizoen bij Haaften, dat in de 3e klasse D momenteel de zevende plaats bezet met zes punten uit vier wedstrijden. Na de winterstop hopen Johnnie Noorthoek en Sam Onink na lang blessureleed weer aan te sluiten bij de selectie en hun rentree te kunnen maken in de Haaftense hoofdmacht.


Jerome Ceton door bij Heukelum

heukelum • Jerome Ceton zal ook volgend seizoen als hoofdtrainer verbonden zijn aan Heukelum. Ceton tekent voor een jaar bij en begint komende zomer aan zijn derde seizoen bij de zaterdagtweedeklasser. Heukelum kwam dit seizoen voor de corona-onderbreking vier keer in actie en staat in 2F vooralsnog vierde met 4-7. Jerome Ceton was eerder hoofdtrainer van Dussense Boys en ASV Arkel en was onder Danny Buijs assistent-trainer bij Kozakken Boys, waar hij ook als trainer van het hoogste jeugdelftal actief was.


Herstelcursus voor bevallen vrouwen

leerdam • Anne Eschauzier van Mama's Tijd, waar ze onder andere zwangerschapsyoga geeft, wil in januari starten met een nieuwe cursus, een herstelcursus voor onlangs bevallen vrouwen. Anne hoopt dat zij met deze cursus vrouwen een plek kan bieden waar ze met rust, aandacht kunnen besteden aan hun herstel. De volgende punten komen onder andere aan bod: fysiek herstel (core, buik en rug); beginnende sportoefeningen; bekkenbodem weer sterk maken; gevoelens rondom baby, partner, vrienden, familie en yoga oefeningen, voor souplesse en bewustwording van het lichaam om grenzen te voelen en te accepteren. Kijk voor meer informatie op de website:

q www.mamastijd.nl