Omhelzing op afstand

regio • Voormalig Pax Kinderhulp Utrecht en Amersfoort zijn het afgelopen jaar samengevoegd als Pax Kinderhulp Bosnië. Door de handen ineen te slaan, is er een mooi initiatief gerealiseerd: de omhelzing op afstand.

Komend jaar kan de Werkgroep Pax Kinderhulp Bosnië geen kinderen naar Nederland halen. Daarvoor is een alternatief bedacht: een omhelzing op afstand. Door de omhelzing op afstand kunnen gezinnen in Bosnië toch nog profiteren van de benodigde hulp en ondersteuning. Met deze actie wordt de 1,5 meter samenleving in stand gehouden en worden er op 1,5 duizend kilometer afstand kinderen en gezinnen in Bosnië geholpen om een onbezorgde en onvergetelijke kerst te vieren.

De omhelzing wordt georganiseerd aan de hand van een voedselpakket. Voor 50 euro kan een gezin in Bosnië blij gemaakt worden met een uitgebreid voedselpakket. Doneren kan via paxkinderhulp.nl bij de actie: Bosnische kinderen. Er kan ook een tikkie aangevraagd worden via 06-47835811, hier kunnen ook vragen gesteld worden over de actie. Doneren kan tot 12 december. Via de Facebookpagina Pax Kinderhulp Bosnië en Herzegovina is de actie te volgen.