Afbeelding

Snoes

zit al een lange tijd bij Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden, vanwege haar doofheid. De medewerkers denken nu dat ze plaatsbaar is, en hopen dat er iemand is die voor haar genoeg geduld en tijd heeft om haar te laten wennen. is niet de makkelijkste. Als dove poes is elke onverwachte beweging eng. Vandaar de voorkeur voor een rustig huishouden. Het is niet zo gek dat ze wat langer nodig heeft dan anderen om te wennen. Snoes wil heel graag geaaid worden, dit laat ze zien met rollen over de vloer, maar dan het liefst kort want daarna vindt ze het toch eng. In een rustige omgeving zal ze het meest zichzelf zijn, en dat is toch een kat die wel aandacht wilt en op schoot komt, ondanks alle enge gevaren.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Concert in Stroomhuis

neerijnen • In de serie Rivierenland Klassiek is het podium van Stroomhuis Neerijnen op zondag 20 december vanaf 15:00 uur voor Hanneke Veldhuizen (saxofoon) en Martin Kaptein (piano). Er zijn slechts dertig plaatsen beschikbaar, er is geen pauze, de entree bedraagt 15 euro.

q www.stroomhuisneerijnen.nl/reserveren